Tipuri de Creatina

Creatina Monohydratecreatine_monohydrateCreatina Monohydrat creste forta si performantele sportive , creste masa musculara . Te ajuta sa-ti atingi mai repede obiectivul!  Creatina Micronizeddymatize_creatine_micronized_bannerCreatina micronizata este fără gust, fără miros, și se amestecă ușor cu apă! Mareste nivelul de energie si creste forta pe timpul antrenamentelor. Creatina Ethyl EstercreatineCreatina Ethyl Ester creste forta , rezistenta si performanta sportiva intr-o forma unica!
Creatina HCLcreatine hclAdministrand o cantitate mica de creatine hydrochloride , creste forta, energia si masa muscula . Este unul dintre cele mai noi tipuri de creatina de pe piata. Creatina Malatcreatine malatCreatina Malat,   creste forta si energia in timpul antrenamentelor , creste tonusul muscular si ajuta la creterea masei musculare ajutandu-va sa va antrenati mult mai intens. Creatina Magnesium Chelatcreatine magnesium chelatCreatine Magnesium Chelate are o rata de absortie foarte buna. Va ajuta sa obtineti cresteri de rezistenta si performanta sportiva mult mai mare, fata de alte tipuri de creatina.
Kre-Alkalynkre-alkalynAvand un ph foarte ridicat , Kre-Alkalyn creste rezistenta la antrenament , nu necesita incarcare, nu retine apa in corp , creste semnificativ forta si este printre cele mai bune tipuri de creatina. Creatina Capsulescreatine capsule         Se administreaza usor , se asimileaza foarte repede si ajuta la cresterea fortei , energiei si a masei musculare. Creatina Masticabilacreatina mesticabilaPentru a creste nivelul de energie si a impinge greutati mai mari in timpul antrenamentelor , Creatina Masticabila poate fi ajutorul perfect pentru dumneavoastra.